Vacature PHP/Laravel developer

We zijn op zoek naar een Junior/Medior PHP/Laravel Developer, die met ideeën en passie zich bezig gaat houden met het uitbreiden, vernieuwen en verbeteren van onze software applicaties. Bouw jij mee aan de verdere professionalisering van onze software en service organisatie?

Wie zijn wij?

Copernicare is de healthcare tak van Copernicus in Hoofddorp en levert softwareoplossingen voor instellingen in de zorg. Deze oplossingen zijn vooral gericht op het registreren en traceren van medische artikelen, implantaten, disposables, instrumenten en apparatuur, in combinatie met optimalisatie van het voorraadbeheer en de goederenlogistiek. Hierin zijn wij de allerbeste!

We werken met ca 25 medewerkers vanuit een mooi en goed bereikbaar kantoor in Hoofddorp. We groeien hard met veel leuke nieuwe klanten en mooie projecten. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Jouw functie

In de rol van PHP / Laravel Developer werk je in een klein en modern ontwikkelteam waarin je betrokken wordt en meedenkt in alle aspecten van onze softwareoplossingen. Inspelen op de behoefte van onze klanten staat hoog in het vaandel. Van ontwerp tot oplevering. En ook daarna kunnen de klanten je bellen met vragen of problemen die zij tijdens het gebruik tegenkomen. Uiteraard kun je hierbij rekenen op hulp en ervaring van je collega’s.

Wie zoeken wij?

Jij bent iemand met:

  • HBO denk- en werkniveau
  • Kennis en ervaring met PHP, Laravel, MySQL/MariaDB en Git
  • Kennis en ervaring met frameworks als Laravel en object georiënteerd programmeren
  • Kennis over unit- en integratietests en ervaring met versiebeheer (GIT)
  • Kennis van Bootstrap of JQgrid is een pré, kennis van UI/UX-design is mooi meegenomen
  • Vlotte communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.

Keywords die onze ontwikkelprojecten beschrijven zijn: PHP, Laravel, MySQL, HTML, Frameworks, Object Oriented, Webportals, Track&Trace, Logistiek, klantbetrokkenheid, vernieuwend, teamwerk en zelfstandigheid.

Jouw ideale baan?

Ben jij op zoek naar een bijzondere uitdaging? Een leuke, leerzame en veelzijdige werkomgeving waar een professionele werkwijze en een informele werksfeer prima samen gaan? Klinkt dit als jouw ideale baan?

Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie.

Heb je eerst vragen over de vacature? Bel dan met Martin de Jong of Ruud Vrolijk via 023 – 5656060 en we geven je graag een toelichting. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op onze website www.copernicare.nl om een indruk te krijgen van onze klanten en oplossingen.