Onze klanten

Combi-Ster

“Combi-Ster werkt al jaren met MediTracker“, vertelt Christa Tigchelaar, directeur van Combi-Ster. “Bij het nieuwe aanbestedingstraject hebben wij Meditracker wederom in overweging genomen. We kozen weer voor MediTracker nadat bleek dat zij als enige wel kunnen koppelen vanuit één systeem met alle EPD’s en randapparatuur binnen de Reinier Haga Groep.”

Bernhoven ziekenhuis

Bernhoven is het eerste ziekenhuis in Nederland met een unieke barcode op alle medische hulpmiddelen en heeft hiermee een internationale GS1 prijs gewonnen. Bernhoven is gebruiker van het CoperniCare VVS van het eerste uur. “Het CoperniCare VVS draagt op het OK complex bij aan de kwaliteit en patiëntveiligheid, waarbij alle medische hulpmiddelen en implantaten volledig geregistreerd worden. Hierdoor wordt de patiëntveiligheid aanzienlijk verhoogt en worden er veel kosten bespaard en efficiënter gewerkt”, aldus Justin Bitter, Manager bedrijfsvoering VE OK/CSA/PPO & Regionaal Pijncentrum van het Bernhoven Ziekenhuis.

Onze Lieve Vrouwe Gasthuis

Het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en OLVG ziekenhuis te Amsterdam zijn sinds 15 oktober 2015 samen gegaan, onder de naam OLVG met 2 hoofdlocaties, locatie West en locatie Oost.
Zowel in OLVG West (voorheen Sint Lucas Andreas Ziekenhuis) als in OLVG Oost wordt het CoperniCare VVS systeem intensief gebruikt. De grote voordelen van het CoperniCare VVS systeem zijn al aangetoond. Lagere voorraden, hoge besparingen, efficiënter werken, geen derving door expiratie. “Niet alleen de cijfers zijn heel positief. Er is ook een stuk rust gecreëerd onder de medewerkers”, aldus Margret Beliën, organisatorisch manager OKC locatie West.

Alrijne ziekenhuis

Alrijne Ziekenhuis is de fusieorganisatie van het Diaconessenhuis Leiden en het Rijnland Ziekenhuis te Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. Onderdeel van het strategische beleidsplan is enerzijds de zorgprestaties op een hoog niveau houden, terwijl de kosten beheersbaar blijven. Ook staat hier innovatie hoog in het vaandel.

HagaZiekenhuis

Zorgzaamheid, innovatie en samenwerking zijn de kernwoorden van het HagaZiekenhuis te Den Haag. Eén van de innovaties is het CoperniCare VVS systeem dat in alle OK’s van alle locaties (locatie Leyweg en locatie Sportlaan) intensief wordt gebruikt.
Door volledige registratie en traceerbaarheid van alle medische hulpmiddelen, implantaten, verbruiksartikelen en instrumenten, kan al het verbruik per operatie gekoppeld worden aan een patiënt. Hiermee wordt een grote bijgedragen geleverd aan patiëntveiligheid en optimalisatie van voorraden en goederenstroom.