Nieuwe collega: welkom Jeffrey!

Zie hier onze nieuwste aanwinst: Jeffrey!

Deze 31-jarige Rotterdammer ondersteunt sinds twee weken het team van CoperniCare, waar ze hem direct aan de gang zetten om aan het NextDeli Platform te werken. Jeffrey: “Ik hoop voor CoperniCare een mooi product neer te zetten waar ik veel mensen blij mee kan maken.”

Door het Coronavirus kon Jeffrey helaas niet langskomen in Hoofddorp om te solliciteren. De oplossing was videobellen, en dat bleek geen enkel probleem: “Het ging eigenlijk hartstikke goed. Ik had een mooie presentatie voorbereid, kon mijn laatste projecten laten zien door mijn scherm te delen en had prima gesprekken met Martin, Maurits en Ruud.”

Dat hij prima gesprekken heeft gehad bleek, want na het videobellen mocht Jeffrey definitief de CoperniCrew komen versterken. En hij weet goed wat hij als onderdeel van de CoperniCrew wilt bereiken: “In de eerste plaats wil ik mijn opgedane kennis toepassen, uitbreiden en delen met anderen om door te groeien uit mijn junior-positie. Maar daarnaast vind ik het ook heel fijn om mensen te helpen en mijn kennis in te zetten voor de zorg!”