Koppeling HiX en VVS CoperniCare succesvol geïmplementeerd

Tevreden klanten, daar werken wij voor! Het is dan ook mooi als zij intern het volgende bericht publiceren:


Binnen Alrijne maken we op de OK’s, de Angiokamer Cardiologie en Radiologie gebruik van het Voorraad Volgsysteem van CoperniCare (VVS). Met deze applicatie worden voor deze afdelingen de voorraden beheerd en de verbruiken geregistreerd aan de patiënt. Ook is deze applicatie gekoppeld aan Tblox voor het opnieuw bestellen van verbruikte artikelen.

Na de implementatie van HiX was de volgende stap het integreren van het VVS in HiX OK module. Waar, voor deze implementatie, de registratie (implantaten, disposables, netten) alleen in het VVS werd vastgelegd, kunnen we nu met 1x scannen de registratie in beide systemen vastleggen. Dit is gerealiseerd op de OK en bij de Angiokamer Cardiologie.

Deze realisatie hebben we nodig om te kunnen voldoen aan de wettelijke regelgeving omtrent het vastleggen van gebruikte materialen/implantaten aan de patiënt voor het doorgeven aan de diverse registers zoals onder andere het LIR en LROI. Ook voor de specialiseren is er nu in het EPD terug te zien welke materialen/implantaten er bij de patiënt zijn gebruikt.

Na een lange en gedegen voorbereiding is de integratie uiteindelijke nagenoeg vlekkeloos verlopen en wordt het op de werkvloer als een waardevolle toepassing ervaren.

~Peter van Oorschot, OK Logistiek en applicatiebeheer VVS


Ook behoefte aan de volgende efficiëntieslag binnen uw ziekenhuis of kliniek? Wij koppelen graag onze en andere software met interne systemen zoals ERP, EPD en ZIS. Neem contact op en vraag een vrijblijvend gesprek aan.