Data koppelingen

Integreren en koppelen zit in ons DNA

CoperniCare is onderdeel van Copernicus Interchange Technology B.V.. Copernicus is specialist op het gebied van integratietechnologie en integratie-oplossingen. Het bouwen van datakoppelingen zit in ons DNA!

De verschillende applicaties binnen de CoperniCare suite zijn niet afhankelijk van de interne ziekenhuisapplicaties-en systemen. Het kan echter erg handig zijn om een applicatie zoals bijvoorbeeld het Voorraad Volgsysteem te koppelen aan het interne ZIS, ERP of EPD. Hierdoor kunnen medewerkers efficiënter werken en het maximale uit de interne IT halen zonder tijd kwijt te zijn aan dubbel invoerwerk.

Niklas

Voor het realiseren van data koppelingen maakt CoperniCare gebruik van het Niklas Integration Platform van Copernicus. Op basis van dit platform is het eenvoudig om koppelingen te maken met en tussen de verschillende kernapplicaties van het ziekenhuis.

De verschillende applicaties binnen de CoperniCare suite zijn gebaseerd op het Niklas Integratie Platform van Copernicus. Een aantal componenten uit de Niklas technologie zijn gebruikt in de interne architectuur van de CoperniCare applicatie. Daarom is het voor CoperniCare zeer goed mogelijk om informatie en data uit andere informatiesystemen te integreren en te koppelen met het onze modules.

Data koppelingen

  • CoperniCare SuiteArtikeldata uit het ERP/Inkoopsysteem naar de CoperniCare Suite.
  • Patiëntinformatie uit het EPD naar de CoperniCare Suite.
  • Planning gegevens vanuit het OK planning systeem naar het Voorraad Volgsysteem (VVS).
  • Koppeling met het CSA systeem om de (steriele) instrumentnetten te kunnen opnemen binnen de CoperniCare Suite en te kunnen traceren.
  • Verbruiksgegevens en besteladvies vanuit het VVS naar ERP/Inkoop.
  • Aansturing van allerlei apparatuur, zoals diverse barcode scanners en labelprinters.
  • Koppeling met bijvoorbeeld het Landelijk Implantaten Register (LIR) of het LROI.

 

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij koppelen onder andere met onderstaande landelijke registers, EPD’s en ERP’s:

Nederlandse Hart Registratie (NHR)
LROI koppeling
DBIR koppeling
Epic
HiX Chipsoft
Nexus
NVGO