Puur Cura

Samenwerken in de zorg op het gebied van innovatieve ICT projecten

Innovaties in de zorg volgen elkaar steeds sneller op. Puur Cura is betrokken bij zowel landelijke vernieuwingen, als vernieuwingen bij zorgorganisaties en leveranciers. Inzet van ICT bij de ondersteuning van zorgprocessen is hierbij de rode draad. Dit is de reden voor de samenwerking tussen Puur Cura en CoperniCare.

Verbetering van zorgprocessen

CoperniCare als specialist van innovatieve logistieke software oplossingen en Puur Cura als ervaren projectmanagement en programmamanagement in de gezondheidszorg, vormen een goed team.
De vakkennis en actuele kennis van Puur Cura over de ontwikkelingen in de Zorg & ICT, maakt Puur Cura een uitstekende partner voor zorgorganisaties die nieuwe informatie & communicatie technologie willen toepassen in de ondersteuning en verbetering van zorgprocessen.

Implementatie partner

Puur Cura is implementatie partner van de CoperniCare xVS oplossingen. Puur Cura kan management en medewerkers van ziekenhuizen doelgericht en pragmatisch van A tot Z ondersteunen, van vooronderzoek tot en met implementatie en nazorg van een CoperniCare xVS project.

www.puurcura.nl