CoperniCare

“Traceerbaarheid en meer”

CoperniCare is onderdeel van Copernicus Interchange Technology B.V. en ontwikkelt sinds 2010 speciale softwareoplossingen voor instellingen in de zorg. Onze softwareoplossingen zijn vooral gericht op het registreren en traceren van medische artikelen, instrumenten, apparatuur, weefsel en patiënten. Daarnaast richten wij ons op sluitend voorraadbeheer en goederenstroom optimalisatie. De verschillende modules zijn gebaseerd op standaarden, zoals bijvoorbeeld GS1, HIBC en ISBT-128.

De grote kracht van onze CoperniCare xVS applicaties ligt in het feit dat ze volledig zijn ontwikkeld in samenwerking met specialisten uit de praktijk. Dit maakt dat onze oplossingen zeer goed aansluiten bij de eisen en wensen van de medewerkers op de “werkvloer” van de verschillende afdelingen en zeer gebruikersvriendelijk en intuïtief zijn.

De oplossingen die CoperniCare levert helpen ziekenhuizen de patiëntveiligheid te verhogen, de kosten te verlagen en tegelijkertijd de efficiëntie te verhogen.
Voor het laten aansluiten van de softwareoplossingen op de andere ziekenhuissystemen maakt CoperniCare gebruik van Niklas, het integratieplatform van Copernicus. Dit garandeert een soepele en betrouwbare gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld het EPD, het ERP, het inkoopsysteem of met de OK planning.

Het succes van CoperniCare schuilt in het feit dat wij niet alleen de softwareoplossingen leveren maar ook de implementatie faciliteren. Daarbij werken wij ook nauw samen met partijen die veel ervaring hebben met de processen en procedures in ziekenhuizen.

» Nieuws

» Partners

» Vacatures

 

Over CoperniCare