CoperniCare op Zorg & ICT 2019

Van 12 t/m 14 maart staat CoperniCare met Bexter (MediTracker) op Zorg & ICT in de jaarbeurs Utrecht.
Sinds 2018 zijn we een samenwerking aangegaan en nu staan we dan ook met onze integrale Track & Trace oplossing op de beurs.

Woon ook onze theatersessie bij, dagelijks in theater 7:

We moeten steeds meer. In de zorg zijn ziekenhuizen en klinieken wettelijk verplicht te registreren, en het aanleveren van deze data aan het LIR en andere landelijke registratiesystemen. Allemaal in het belang van patiëntveiligheid. In het registreren zit veel (handmatig) werk, dit kost veel tijd en zorgt voor een hoge administratieve last voor medisch personeel. Bovendien is het makkelijk om het overzicht te verliezen.

Dit kan eenvoudiger! Hoe anticipeert u op wettelijk verplichte registraties? Is uw ICT-landschap hier helemaal op ingericht? Track & trace geeft u real time inzicht in elk verbruik en in de voorraden. Wij geven u helder inzicht in hoe u grip krijgt en houdt op alle goederenstromen en verplichte registraties binnen uw zorginstelling, nu en in de toekomst.

Meld u ook aan voor één van deze sessies:

 

Wat kunnen wij voor u betekenen? Heeft u behoefte aan het registreren en traceren van weefsel, medische artikelen, implantaten, instrumenten en andere hulpmiddelen? Wij bieden een interessant pakket aan volgsystemen die eenvoudig te integreren zijn met uw EPD, ERP of ZIS. Bezoek ons op stand 10B011 en vraag naar de mogelijkheden.

Meld u vandaag aan:

Gratis aanmelden

Zorg & ICT 2019